Peli-ilta Mikamar Gamesissa 26.9. klo 18

17.9.2024

Tervetuloa ekonomien, avecien ja opiskelijoiden yhteiseen peli-iltaan Mikamar Gamesiin torstaina 26.9. klo 18-20.Mikamar Games on hiljattain muuttanut suurempiin tiloihin Mikkelin keskustaan, Mannerheimintie 2, 50100 Mikkeli. Uusi tila tarjoaa entistä laajemman ja viihtyisämmän pelikokemuksen kaikille retropeleistä kiinnostuneille. Valikoimassa on kymmeniä nostalgisia kolikkopelejä, jotka vievät sinut aikamatkalle pelihistorian huippuhetkiin. Tule kokeilemaan klassikkopelejä kuten: 

  • Flipperit: Haasta itsesi vauhdikkaissa flippereissä ja tavoittele korkeita pisteitä!
  • Pac-Manit: Karkaa haamuja ja kerää pisteitä tässä kaikkien aikojen suosikkipelissä.
  • Ilmakiekko: Ota kaverisi mukaan ja kisaile, kuka on ilmakiekon mestari.
  • Reaktiopelit: Testaa nopeuttasi ja tarkkuuttasi erilaisten haasteiden parissa. 


Peli-ilta Mikamar Gamesissa on rento ja hauska tapahtuma, jossa voit kokeilla erilaisia retropelejä omaan tahtiisi. Voit pelata yksin tai haastaa muut pelaajat leikkimielisiin kilpailuihin. Tapahtuma sopii niin uusille kuin kokeneillekin pelaajille. 

Tapahtuma on tarkoitettu Suur-Savon Ekonomien jäsenille ja heidän perheilleen sekä Aalto-yliopiston kauppatieteen kandidaattiohjelman opiskelijoille.

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen ennakkoon vaaditaan. Tapahtumaan otetaan enintään 30 osallistujaa.Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 19.9.2024 mennessä Suomen Ekonomien tapahtumakalenterin kautta.Lisätietoa Mikamar Gamesista https://www.facebook.com/mikamargames/