Lajikokeilu: Kangoo Jumps 8.10. klo 18

16.9.2024

Paikka: Mania Fitness Zone, Pohjolankatu 20, 50120 Mikkeli.

Tervetuloa kokeilemaan huiman energistä ja iloista Kangoo Jumps eli kengurujumppatuntia tiistaina 8.10.2024 klo 18 alkaen. Pääsemme kokeilemaan tätä uutta ja nyt Mikkelissäkin tarjolla olevaa liikuntamuotoa. Lisäksi halukkaat voivat testata trampoliinijumppaa.

Mukaan tarvitset vain pitkät sukat kengurukenkiin sujautettavaksi sekä jumppavaatteet, ja tietysti energisen ja kokeilunhaluisen asenteen. Trampoliinijumppaa varten tarvitset lisäksi sisäliikuntakengät.

Kenkiä on eri kokoisia ja eri painoisille henkilöille: S (36-38), M (39-41) ja L (42-46), paino alle 90 kg tai 90-120 kg. Jos kaikille ei riitä sopivia kenkiä heti alkuun, vaihdamme puolessa välissä tuntia. Ilmoitathan kengänkokosi ilmoittautuessa.

Kangoo Power on Kangoo Jumps -treeniohjelma. Se on energinen ja kokonaisvaltainen harjoitus, joka kehittää samanaikaisesti sekä lihaskuntoa että kestävyyttä. Perusliikkeitä on helppo aloittelijankin seurata ja niitä voidaan vaikeuttaa sitä mukaa, kun taidot kehittyvät. Tämä ohjelma sopii sekä aloittelijoille että edistyneille kuntotasosta riippumatta.

Hyötyliikuntaa trampoliinilla! Tiesitkö, että treenaaminen fitness-trampoliinilla on loistava tapa kohottaa kuntoa ja pitää hauskaa samalla? Pomppiminen vahvistaa lihaksia, parantaa tasapainoa ja koordinaatiota sekä auttaa polttamaan kaloreita. Lisäksi se on lempeämpää nivelille kuin monet muut treenimuodot. Tule kokeilemaan ja nauttimaan hyödyistä!

Omavastuuta Suur-Savon ekonomien jäseniltä ei veloiteta. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä kengänkokosi. Maksimiosallistujamäärä on 20 ja minimi 5. Tapahtumassa on käytössä no show -maksu. Tapahtuman todelliset kulut per henkilö ovat 20 euroa per osallistuja.